Tuesday, August 2, 2011

Egy kis ez meg az


Hát... azért abban van kihívás, amikor az ember megpróbál beloggolni a saját blogjába, de mindenütt ciril betűs bolgár feliratok várják, hogy kattintson.... próbáltam visszaidézni a blogger lapját, hogy kiderüljön, melyik feliratra is kell nyomni... na de, itt vagyok :D :D

Szóval ígértem apróbb ajándékokat a rendesen kommentelőknek. Az ajándékok tekintetében egyetlen kivétel van (aki még életében nem írt, de meg is harapom, ha nem küld legalább egy smileyt..:D)

Szóval itt a messzi-messzi Sozopolban jártunkban-keltünkben nagyon sok nektek való dolgot találtunk... Ezek jönnek itt szép sorban:

Először is egy elképesztően rózsaszín boltot, ami azért vicces is volt egy kicsit (Pju, hosszú ideig nem jöttem rá, hogy kávézó vagy bolt, aztán kiderült hogy bolt, s a helyi cicák láthatóan komfortosnak találták a kanapét. Asszem ez már neked is túl rózsaszín, de le kellett fotóznom):


Aztán jön a lefülelős fotó.... Tudjátok, az a maszlag, hogy utáljátok a meleget, meg nem jöttök velünk a tengerpartra, még el is hittem.... Na de hogy itt üzemeltettek egy bárt, amiről egy szót sem szóltok???? (Kr és Ám)

Kr, neked itt egy kép a tegnapelőtti esti étteremből, ami Neptun névre hallgat... A falat a vakolatból mintázott állatok díszítik, valahogy így:

Ezeket készítettünk még 2 napja este, amikor 2 redes kommentelő volt + Ám, amire csak úgy rátaláltunk a parton. De mivel itt aztán minden van, nyilván fogok találni még testhezálló képecskéket is. Egy, ami talán mindenkinek tetszik? A helyi piac:

most rohannom kell, mert jön a takarítás!!! pá!

9 comments:

  1. ÁÁÁÁÁ, nem kinagyíthatók a képek:(
    Azért messziről is tetszenek és köszönöm!:)

    ReplyDelete
  2. Szóval a piac nagyon felizgatott. Remélem esztek igazi bolgár paradicsomot, azt az óriást. Egyél ésgondolj rám. pusszF/ka/

    ReplyDelete
  3. "Na de hogy itt üzemeltettek egy bárt, amiről egy szót sem szóltok???? (Kr és Ám)" - Mindenhol üzemeltetünk egyet, bocs - de tudod, XXI. század, ahhoz már nem kell ott lennem, hogy menjen az magától és hozzám csak a lé dőljön! :D Hivatkozzatok ránk a főnöknél és biztos kaptok kedvezményt (ha másért nem, mert annyira meg fog lepődni :D ).

    Basszus, Neptunk tényleg nagyon tetszene nekem is! Megható, hogy gondoltál/gondoltatok Rám! (blush)

    Erről jut eszembe... tudom én, hogy ez a Te blogod, de ad1) úgyis majdmindenki ismeri B-t is ad2) ha nem, akkor is biztos kíváncsiak arra is, amit és ahogy ő lát(ja), úgyhogy néha hozzáfűzhetne ő is pár mondatot! :)

    pussszancs

    ui.: a rózsaszín boltra reagálni sem tudok, annyira "különleges"!!!! :D

    ReplyDelete
  4. PÓTPÁPUAPAPAPÓTLÓ: csősztök! én is el szoktam olvasni,az olvasni valót. Csinálj egy közeli képet arról a közlekedési tábláról hát ha meg tudjuk fejteni.Ma itthon is igazi nyár van a hőmérséklettel a svájci frank is magasba szökött, anyádnak fűnyíráskor sikerélménye volt: csípték a bogarak!A rózsaszin boltbol hiányolom a dizájnt-a macskoszok miért nem rózsaszinek,jaaaa mi már Eu.-ba vagyunk.Hol van a tengeri pancsiról a képsorozat???? Pussssz!

    ReplyDelete
  5. Hahó!

    Kr: Hát, Bt megkérhetem, hogy írjon, meglátjuk, mit szól. Ámnak kéretik megmutatni a linket!

    L: Nincs pancsifotó, mert nem merjük a strandon hagyni a kamerát, meg telefont, ezért le se visszük őket... de egyszer majd még lesz, megcsináljuk.

    F: Még nem ettünk itt paradicsmot, csak Elinél, de ami késik, nem múlik..

    Pju: Nem tudom, mi lehet a fotókkal, miért nem lehet kinagyítani, ugyanúgy csináltam, ahoyg szoktam. És most is ugyanúgy fogom csinéálni, ahogy szoktam: Bhez fordulok, hogy magyarázza el, mi történt.

    Évi, ha erre jársz, a te fotódat még keresem!!!! :D

    ReplyDelete
  6. Én Évi? Az eddigiek is tetszettek, különös tekintettel a kajákra és halakra. Macskoszok annyira nem... tudod, a szőrallergia (meg a természetük). Nekem jöhet bármi, csak vágyakszom oda, még nem voltam, közelről is csak magyar bolgárt láttam, tekintve, hogy az utca egyik fele az idehaza. Viszont én is szavazópolgár vagyok a bolgár kisebbségi önkormiban (mert megkért az utca azon része), úgyhogy üdv a földejeimnek!
    Pusza, és még egy szavazat a "B is írjon"-listán. :)

    ReplyDelete
  7. Igen, persze, hogy te Évi :D A macskoszokat én is utálom (pont azért), de B odavan a mediterrán macskákért (még jó, hogy az otthoniakért nem annyira)
    És megkérdeztem: nem nagyon akar B írni...

    ReplyDelete
  8. Mitől mediterrán egy macska?? o.O

    ReplyDelete
  9. Ezt az "ilyen macska-olyan macska" dolgot én sem értem... azok ott kék-fehérek? :D Meséljetek, héééé!

    ReplyDelete