Sunday, October 3, 2010

I am flying....

Hu a nenim nagyon szigoru es csak 20 percet aptam az o laptopjan, szoval nincs ekezet es nem tudom, meddig jutok majd, de az ut soran eleg sokat irtam.....

1.resz
I am l am flying, I am flying through the dark night far away (Repulo, messze repulok a sotet ejen at) Ezt a dalt enekelgettem vegig az indulasnal. Akik mar mindent tudnak rolam, azok elott nem titok, hogz ha enekelgetes kozben kiderul, nem tudom a szoveget, azonnal helyettesitem mas /azonos szotagszamu es szerencses eseten hasonlo hangzasu parjaval. Igy ennek a dalnak is kb. 200 valtozata szuletett. Ezek egyiket veletlenul felhangosan sikerult eloadnom. Valoszinuleg nem volt tul kiemelkedo, mert a mellettem ulo Mr Taylor dobbent s egyben megutkozo pillantasokkal illetett.

De hogy az elejerol kezdjem, a 2 orat, amivel elobb kell kierni folyamatos sorban allassal toltottem. Egyikbol a masikba... Stresszeltem is rendesen, de idoben eljutottam a kapuig.

A kellemes fel oras varakozast a biztonsagi kapuknal masok stirolesevel toltottem, igy meg a kapuk elott levettem mindket ovemet es nyaklancomat, elsunnyasztottam az aprot a zsebembol es elohorgasztam a laptopomat. Az edesen mosolygo srac kozolte, hogy "kabatot le" majd "kardigant le". Remenykedtem, hogy nem kell folytatni es bejott, mert a cipolevetelt (es a tovabiakat) elkerultem.

A Frankfurtig tarto utat a mellettem ulo kanadai neni szorakoztatasaval toltottem. (Szegeny, nem tudta, mi var ra, mikor felszallaskor megszolitott.) Kellemes vot, bar picit urhajo feeling, egyenesen nagyjabol nem repultunk, csak felfele meg lefele.

A kicsit tobb, mint 3 ora viszonylag gyorsan eltelt (varakozas Fban) miutan nagy nehezen talaltam egy nyomorult ures szeket. (kozben majdnem rapakoltam egy fickora, mert nagyon lapos volt, ahogy ott fekudt es nem lehetett latni...)

A keresztszemes keszlet rendben meguszta az ellenorzest , bar Fban visszakuldtek meg 1 korre a taskamat, igy vidaman himezgettem zenehallgataskozben.

A repter tenyleg oriasi, igy negyedik probalkozasra meg is talaltam a kapumat kezemben egy 2foldi" kaveval ( a repulosrol hallottam mar, igy inkabb maradtam a leveknel / narancs es paradicsom/ ez utobbi kituno volt a felig medaralt borsdarabkakkal, amit kaptam hozza.


FOLYT KOV>

idom lejart, nem akarok visszaelni, holnap megyek kvzoba netezni es begepelem a tobbit....
eloljaroban annyit, hogy kedves, de van macskaja, mert nem annyira mentek at az adatok....drukkoljatok, hogy meglegyunk... cuupppppp

6 comments:

  1. Nem kellett volna, hogy legyen macskája??
    Hajrá! Jó, hogy rendben megérkeztél!

    ReplyDelete
  2. Upppsz, a macska elég gáz:( Nézzek neked valami antihisztamint vagy izét? Gemma is allergiás a macskákra, esetleg rákérdezhetek, hogy ő mit használt! Örülök, hogy rendben megérkeztél.

    ReplyDelete
  3. Kiderült mi a baja a néninek az internettel? Kicsit olyan mintha Észak-Koreába utaztál volna és nem is Angliába...

    B

    ReplyDelete
  4. Macsek vs Bob harcban is neked drukkolok! Zárd be a pincébe, amíg ott vagy mondjuk. :D

    Örülök, hogy "simán" megérkeztél és a néni sem hiszem, hogy megbánta, hogy megszólított! ;)

    Btw., a 2. övedet nem kellett volna levenned! :P

    Írj, ahogy tudsz! cupp

    ReplyDelete
  5. Haliho Kicsi Lányom'
    remélem, a nénid megváltozik majd, de ha nem, akkor igy is jő. Milyen volt első nap az iskolában?
    Látod a macska ellen tudtam én, hogy fel kell vértezni téged. Ne felejtsd el szedni a bogyókat. Sokat emlegetűnk és várjuk a friss beszámolókat. millió cupp F-ka

    ReplyDelete
  6. nagy feladatokat hagytál magad mögött,mivel olyan stádiumba thaszajtottál,izé ,hogy aggodnom kell miattad mig haza nem érkezel,mind ezek tudatában a leirt történések kapcsán imádom a macska hust,ha már nem birod ajáld fel társadalmi hasznositásra. A ködös Albionban is történnek megmagyarázhatatlan események.Ne bizz senkiben, higgyél el mindent/látszólag/ ugy is haza jösssz majd röhögünk a Pupákokon!-Laci.

    ReplyDelete