Monday, October 4, 2010

Folytatas....


OK, mindenki, koszonom a kommenteket, edesek vagytok!

Nagyon jol haladok, mert ma 25 perc lett, puhul, es ejszaka titokban begepeltem a tegnapi kis regenyt, szoval azt is feltoltom, igy, asszem eleg lesz a 25 perc.


A neni (bar kozben 2 lett beloluk) nagyon aranyos, csak kicsit konzerv. Igen, kicsit fura, de csak a net, egyebkent bajosak, szeretnek (es holnap lehet, hogy nem lesz itthon, bar engem meg pubba hivtak, szoval nem biztos, hogy itthon maradok a net miatt, bar majd ejjel gepelek a szobaban (csak annyira vekonyak a falak, hogy a takaro ala kellett tennem....). Vagy valami.... Szoval most akkor jon a tegnapi kisregeny, a pendriverol....


Az a helyzet, hogy utal engem a gep es nem masolja be a word
dokumentumbol a szoveget, ugy tunik, vesztettem, Nem tudja valaki, mit
kene tennem?


A mai napot azert roviden osszefoglalom aztan majd jon a tegnapi folytatas. Bocs, hogy ilyen benan, de tenyleg sikerult nemcsak terben, de kicsit idoben is utazni. (A tobbiek is hulyenek neztek, mert nincs net gondjuk), viszont itt 5 es fel 6 koott minden bezar (a osszes bolt, a shopping centerek, a konyvtar, szoval nem nayon van eselyem, mert akkor eresztenek ki a sulibol... viszont, B, ha idekommenteled a pubok listajat, ahol van net, akkor talan holnap egy olyanba megyek...azert minden nap hosiesen cipelem a laptopomat, csak hogy osszejohessen a blogolas...)


Szoval ma megismerkedtem mind a 17 csoporttarsammal. Van egy magyar lany (persze romannak alcazva mert Erdelybol jott, igy kicsit kellett magyaraznunk a tortenelmunkt, hogy a tobbiek is ertsek miert nem tetszett neki, mikor a torok srac leromanozta)... Szoval a torok srac rettentoen kedves, de kicsit idegesito, mert ennyit beszel, hogy meg en se tudok a szavaba vagni.... Nem tudjatok elkepzelni, viszont en mar tudom, mit ereztek nap mint nap, ugyhogy bocsi....

Vannak nemetek, olaszok, roman, a magyar csajszi, torokok, franciak meg egy belga lany. Ettunk torok desszertet es lenyomtak 3 orat szunet nelkul, majd 3 orat egy 5 percessel, szoval azt nem lehet mondni, hogy unatkozom. Hazatalaltam es a varos gyonyoru, szoval nincs gond igazabol, ez a net ugy kicsit fura, de tudjatok, hogy en sose utazom siman.

A franciak nem nagyon szolnak senkihez, a belga lany edes, a magyar csajszi is persze, a romannal is lehet beszelgetni es az egyik nemettel is sikerult. Az egyik olasz lany edes es mar erti amit mondok (ahhoz kepest, hogy mind tanar....), a masik a felet erti annak, ami tortenik, a harmadik meg szurke lo.... A masik torokkel nem beszeltem, a szloven nem tul baratsagos, bar szimpinek tunik... szoval meg puhitom oket :)


eili, draga, koszi a SMSt, majd kontaktalunk, lehet, hogy nem is gaz, hogy van macskatok :) Itt szegenyre rossz sors var, mert a enim kicsukta, ngyon aggodik, hogy befulladok, de nincs baj. Persze kohogok, mint allat, de mar otthon elkezdodott, szoval nem foghato a macskara, de nem fulladok vagy ilyesmi. Az emeletre, ahol a szobam van, nem johet fel... Moshatok is (vagyis mos majd nekem, szoval nem leszek budoske).

Ne aggodjatok! (A neni allatira aggodik, mondtam, hogy adjon nyugodtan almat, de nem mer... azt gondolja, orul, ha tulelem a macskat)

Ettem Poridgeot reggelire (zabkasa) es cottage piet (tipikus angol huskaja) egy teljesen valoszinutlen zoldseggel, amit meg soha eletemben nem lattam, de felig nyers volt, szoval ezuttal nem foztek tul :) Olyan,mint a kelkaposzta csak mas a szine meg az ize... sokat segitettem, ugye??

Holnap megnezem Shrewsburyt majd, lesz egy idenegvezetes...


Most asszem, mennem kell....

Legyetek jok es irjatok tavabbra is :)


Ah, es itt a haz, kaptam rola egy foto a nenitol :)
*marmint fenn van, mert valahogy nem akar ez az ize masolni, a laptopja asszem utal... nezzetek meg fenn

6 comments:

  1. Jaj, te. Én most annyit nevettem, hogy na. Olyan most a helyzeted, az életed, mint te magad: kesze-kusza, hóbortos, de nagyon szeretnivaló:)

    ReplyDelete
  2. Hello!
    Könnyek között röhögtem. Ágikám nem te lennél, ha nem éjjel gépelnél,és nem lenne ennyi viszontagság körülötted.Miért lett dupla a néni? Ittál valamit, vagy ikrek,vagy egyik napről a másikra megduplázódott?
    Esetleg osztódással szaporodott?
    Remélem jő az idő arra felé,mert itt pocsék,itt köhögnél igazán. De tudod? Kal-Mag''
    cupppppppppppp F-ka

    ReplyDelete
  3. Hali Bági,F. mindig bőg /örömében/ ha hirt lát
    tüled.Engem az illegális munkálkodás nem zavar,de viszont nem irhatok akármit amit akarok,mert anyád CENZURÁZ igy nem is ... mit...
    nekem mindegy.Milyen az idő? Történelmi kérdésekben profi vagyok küld ide a hiányos ismeretüt...ügyes légy...vigyázz magadra...tudod sál,sapka...és agressziv kismalac.. Csőőőőő PPPP Laci

    ReplyDelete
  4. Bőg a tehén,mert nincs kalap a fején.........
    Már egy jóizű nevetés is félreéertésre ad okot. Be ne vedd!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. Itt meg tudod nézni hol van free access:
    http://www.wificafespots.com/wifi/city/GB--Shrewsbury

    Sajnos nem annyi, mint elsőre gondoltam a többi az BT (British Telecom) kuponnal használható (azt hiszem 7 font másfél óra).

    Üdv,
    B

    ReplyDelete
  6. Oh, és ezt találtam, úgyhogy tessék UFO-kat is fotózni, ne csak néniket:

    "Shrewsbury was the top town in the country last year for UFO sightings according to official figures released by the Ministry of Defence."
    (Shrewsburyben látták a legtöbb UFO-t a "hivatalos" számok szerint)

    ReplyDelete