Saturday, September 25, 2010

Szóval: IRÁNY A VILÁG!

Üdv az utazóblogban! Magyar barátaim (remélem nagy) örömére úti kalandjaimat magyarul írom meg. Talán így együtt utazhatunk. Kérlek, hogy bátran írj megjegyzést, mert nagyon jó lenne, ha tényleg velem lennél, legalább virtuálisan. :)
Szóval már csak egy hét és útnak indulok a ködös Albion felé (azért remélem, hogy ez a ködös dolog még nem lesz aktuális, maradjunk talán a napfénynél), 168 óra múlva már tényleg "Flying witch" (repülő boszi) lesz belőlem.
Ma reggel meg is kezdtem a ráhangolódást egy B által készített angol reggeli kíséretében. Tudom én, hogy nem tökéletes a tartalom, de csak ezek voltak itthon egy spontán angol fogáshoz.


Sorry, but I write this travel blog in Hungarian for my Hungarian friends and family to be able to follow me through my journey to UK next week. If you need help, feel free to write a comment and I will translate you. Thank you!

7 comments:

  1. Itt vagyok, veled vagyok!
    Nem ígérek mindig kommentet, de itt vagyok!!!:)))

    ReplyDelete
  2. Na,kommentelni én sem fogok állandóan,de figyelek ám :-)))
    21-én én is követlek 1 hétre

    ReplyDelete
  3. Én is itt leszek, már most is nagyon tetszik a blog

    ReplyDelete
  4. Én viszont állandóan kommentelek majd, és reménykedem, hogy a rengeteg elfoglaltság és élvezet között marad időd majd válaszolni is. :)
    Cupphegyek, és szorítok! (Ja, és megyek reggelizni, kár volt ezt a tányért megnéznem...)

    ReplyDelete
  5. köszi Kastan és Évi :D Csudára örülök, hogy itt vagytok és persze, majd igyekszem, bár még fogalmam sincs, honnan fogok netezni (a hostomtól tuti nem lehet), de mindent megteszek ám! :D
    Évi, remélem, finom volt a reggelid!

    ReplyDelete
  6. Nem érdekes csajok, ha Bob nem fog rá(nk)érni és nem ír, akkor majd mi itt jól kicsacsogjuk őt! :D

    ReplyDelete